TOP STORY

Câţi ani durează dragostea în showbiz?

 Câţi ani durează dragostea în showbiz? Câţi ani durează dragostea în showbiz?
21.01.2013

Rating:

  • Currently 1.00
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  din 1 vot
Exclusiv online
Recent, lumea showbiz-ului din România a fost bulversată de vestea divorţului dintre Andreea Marin şi Ştefan Bănică. Asta după ce s-a aflat că Jojo a divorţat pe ascuns, că Teo s-a despărţit de soţul ei sau că Antonia este în pragul destrămării căsniciei.

 

Cert este că aceste femei supercunoscute, admirate, invidiate şi adorate au puterea de a o lua de la capăt şi de a face fapte uimitoare şi după separarea de soţ. Vorba Andreei Marin: "Nu se moare dintr-un divorţ"!


Andreea Marin şi Ştefan Bănică: "Au existat multe persoane care ne-au prezis finalul!"

În 2005, Andreea Marin şi Ştefan Bănică apăreau în chip de iubită şi iubit în videoclipul "Te iubesc, femeie!". "Pe Ştefan îl ştiam demult. L-am avut de multe ori invitat şi în emisiuni. Dar ce s-a întâmplat între noi a fost mult mai târziu. Încă de la început, căsătoria noastră a fost privită cu mult scepticism şi au existat multe persoane care ne-au prezis finalul", povestea Andreea Marin la "Doamne de poveste". Cert este că aceştia au şocat de la bun început cu relaţia lor, mai ales că Ştefan fusese căsătorit cu "rivala" de la TV a Andreei, Mihaela Rădulescu.
Un an mai târziu, în ianuarie 2007, aceştia s-au întors căsătoriţi din SUA, iar în decembrie 2007 a venit pe lume singurul copil al cuplului, Violeta. Andreea îşi aminteşte că, atunci când era gravidă, a lucrat alături de soţul la filmul A Beautiful Life: "Eram însărcinată în luna a treia, de aceea a fost tare frumos să fiu cu soţul meu împreună acolo, să trăim ceva inedit, apoi să plecăm într-o vacanţă în doi în Mexic în vara dinainte de a deveni mămică. Pentru mine rămâne amintirea unei veri speciale".
Din nefericire, la începutul lui ianuarie 2013, Andreea Marin şi Ştefan Bănică şi-au anunţat simultan divorţul pe Facebook, după şapte ani de căsnicie, chiar înainte de a pleca în vacanţă în Dubai. La scurt timp, Andreea s-a retras şi de la conducerea revistei Business Woman şi presa scria că va pleca în Spania, unde era în discuţie pentru un proiect TV. Declaraţia vedetei infirmă însă zvonurile, aceasta părând decisă să o ia de capăt cu forţe noi: "Abia aştept să mă întorc cu forţe proaspete şi să mă apuc de treabă, de proiectele noi care mă aşteaptă acasă sau, din când în când, peste hotare, şi care vă sunt dedicate. Cineva m-a întrebat unde înseamnă <acasă> pentru mine. Răspunsul e acelaşi ca întotdeauna: acolo unde mi-e rostul, în România, şi unde am de gând să rămân până când voi apune".

Posibile motive de divorţ, cum au apărut în presa tabloidă:
- Acum câţiva ani, actriţa şi instructoare de fitness Adriana Nicolae declara că este gravidă şi lăsa să se înţeleagă că tatăl este un JR.
- În 2011, un tabloid îl acuza de infidelitate pe Ştefan Bănică, care ar fi avut o idilă cu Lavinia Pârva. Aceasta din urmă a infirmat vehement orice relaţie.
- Andreea a lipsit de la lansarea albumului lui Bănică, "Altceva", din octombrie, în timp ce artistul nu şi-a făcut prezenţa la premiera filmului "Ho Ho Ho 2", în care Marin a avut un rol important.Teo Trandafir, o iubire de-o vară
După perioada foarte grea prin care a trecut în 2011, fiind supusă mai multor intervenţii chirurgicale, Teo Trandafir a decis să se bucure de o nouă şansă la fericire. În vara la 2012, la 43 de ani, vedeta a anunţat că se căsătoreşte. Pe Constantin Iosef, fost rugbist, îl cunoscuse cu şase luni mai devreme, pe Facebook. "Mă mărit cu un om alături de care mă văd îmbătrânind", declara vedeta la nunta ei. După nuntă, proaspătul mire se muta alături de Teo şi de fiica acesteia, Maia. Şase luni mai târziu, Teo şi Constantin au hotărât să pună punct oricărei relaţii de iubire, precizând însă că nu este vorba despre vreo ceartă. Asta în condiţiile în care cu doar puţin timp în urmă, Teo Trandafir declara, despre soţul ei, Constantin Josef, că "era ce ne trebuia ca să funcţionăm", iar fiica ei spunea că "îl iubesc pe tata din adâncul sufletului". Cu toate acestea, vedeta a ştiut să treacă plină de graţie peste acest capitol din viaţa ei, implicându-se în creşterea fiicei sale şi în lucrul pentru serialul "Pariu cu viaţa".
Posibile motive de divorţ, cum au apărut în presa tabloidă:
- Iată chiar explicaţia lui Teo: "Nu am avut nicio discuţie în contradictoriu. L-a obosit lipsa mediului familiar lui, copiii. Nu poate fi condamnat pentru că îşi iubeşte copiii şi nu poate să stea fără ei. Socoteala din târg nu se potriveşte cu cea de acasă", a spus Teo.Jojo, o căsnicie marcată de discreţie
Aşa cum s-a căsătorit, tot aşa a şi divorţat de soţul său. Cătălina Grama, alias Jojo, s-a măritat, în octombrie 2009, cu Ionuţ Grama, un bancher care, din cauza numelui, a fost confundat la început cu un actor. După un an şi jumătate, Jojo a adus pe lume un copil, pe Achim, şi declara atunci că îşi mai doreşte şi alţi copii. Doar că, la sfârşitul lui 2012, Jojo şi Ionuţ şi-au şocat până şi apropiţii cu vestea că s-au despărţit. Potrivit unor surse din anturajul celor doi, Jojo şi Ionuţ au trecut cu greu peste ultimii doi ani, pentru că el a stat foarte mult plecat în străinătate, în SUA şi Viena, unde a urmat cursuri de specializare în management. La ora actuală, Jojo se bucură de copilul său Achim, filmează pentru un nou sezon Serviciul Român de Comedie şi este imaginea mai multor branduri de renume.

Posibile motive de divorţ, cum au apărut în presa tabloidă:
- Lucrurile nu au mers aşa cum au sperat, iar cum timpul relaţia dintre cei doi s-a răcit.Adriana Bahmuţeanu, divorţ cu repetiţie
În vara lui 2012, Adriana Bahmuţeanu (38 de ani) şi-a luat copiii, pe Maximus şi Eduard, şi a părăsit căminul conjugal. Decizia a venit pe fondul unei dispute cu soţul ei, Silviu Prigoană (49 de ani), care, la scurt timp, a intentat divorţ. "Zice că nu vine să vadă copiii, pentru că eu fac ca un polizor. Păi, nici n-a încercat să-i vadă. A trimis doar pachete cu două kilograme de portocale, alte două de struguri şi două iaurturi, toate cu un proces verbal. I le-am dat înapoi, că n-am nevoie. Îmi cresc singură copiii. Probabil, Prigoană a vrut să scape de noi din moment ce mi-a trimis vreo sută de cutii cu toate lucrurile noastre, care îi aminteau de noi. Mi-a trimis şi veselă, şi bibelouri, şi un scaun cumpărat de mine, pungi cu făină şi mălai, chiar şi jucăriile stricate ale copiilor". Cei doi sunt recidivişti în această privinţă, acesta fiind al patrulea divorţ la care sunt protagonişti milionarul şi vedeta TV. După mult-mediatizata despărţire, Adriana Bahmuţeanu a luat-o de la capăt: a devenit gazda unei emisiuni la Antena 2, dar şi imaginea unui produs de teleshopping.

Posibile motive de divorţ, cum au apărut în presa tabloidă:
- Despărţirea s-a iscat dintr-o ceartă minoră, Adriana spunea că nu s-au înţeles în privinţa temperaturii aerului condiţionat, dar Silviu a susţinut, într-un interviu pentru Click!, că cearta a pornit de la soacra sa, pe care el a spus că nu o poate lua în vacanţă cu familia.
- Conform rtv.net, Silviu Prigoană le-a povestit magistraţilor Judecătoriei Sectorului 3 motivele care l-au împins să intenteze acţiunea de divorţ. Pe aproximativ patru pagini, el s-a plâns că soţia sa, Adriana Bahmuţeanu, l-a neglijat din punct de vedere al "relaţiilor fireşti de cuplu" de mai bine de un an.


Roxana Ionescu nu priveşte înapoi cu mânie
Nemulţumită de traiul pe care-l ducea alături de soţul ei, care o înşela de la începutul căsniciei, Roxana Ionescu şi-a schimbat radical viaţa. După un divorţ amiabil, desfăşurat la notar, vedeta şi-a dat licenţa şi s-a angajat. Roxana nu a aşteptat să îi ofere cineva un contract în televiziune, aşa că a devenit angajată cu carte de muncă şi program standard, la o companie ce se ocupă de promovarea mai multor branduri de băuturi alcoolice. Absolventă a Facultăţii de Relaţii Comerciale şi Financiar-Bancare de la Universitatea Româno-Americană, câştigătoarea ultimului sezonul "Dansez pentru tine" n-a prea avut timp de învăţat, fiind ocupată cu divorţul, obţinând la licenţă o notă nu foarte bună.

Posibile motive de divorţ, cum au apărut în presa tabloidă:
- Laurenţiu ar fi avut-o ca amantă pe sora naşei lor de cununie
- El nu era de acord cu timpul pe care ea îl acorda carierei
- Între ei, nu s-a pus niciodată serios problema de a avea un copil.Mihaela Rădulescu: "Încerc de câte ori îmi vine!"
Cu trei divorţuri la activ, Mihaela Rădulescu este un exemplu de femeie care a ştiut să meargă mai departe de fiecare dată. Mihaela Rădulescu a fost căsătorită, pe când avea doar 18 ani şi jumătate, cu Bogdan Rădulescu, un coleg de facultate. Separarea a intervenit după numai şase luni, deoarece, declara vedeta, "n-am avut mintea şi determinarea necesare" pentru a rezista. Cei doi au rămas căsătoriţi, în acte, încă 6-7 ani, după care s-a pronunţat divorţul. Mihaela a păstrat numele primului soţ.
Al doilea soţ al Mihaelei Rădulescu a fost Ştefan Bănică Jr. Cei doi s-au căsătorit în 1997, însă nici acest mariaj nu a rezistat. După o relaţie de 10 ani, Mihaela Rădulescu şi omul de afaceri Elan Schwartzenberg au decis, de comun acord, să divorţeze. Vedeta a rămas cu copilul, Ayan, alături de care s-a mutat la Monte Carlo, unde se ocupă de creşterea şi educaţia acestuia, scrie cărţi şi întreţine o relaţie la distanţă cu mai tânărul Dani Oţil. Iar, de curând, aceasta a declarat că nu refuză ideea unui alt mariaj. "Toată viaţa mi-am dorit o familie. Fac şi eu ca bunica: încerc de câte ori îmi vine", a spus ea la Kanal D.
Gabriela Groza


Cuvinte cheie: divort, Andreea Marin, Teo, Mihaela Radulescu

Copyright © 2014 ProtvMagazin. Se interzice copierea oricăror informaţii din acest site. Pentru solicitarea acordului contactaţi contact@protvmagazin.ro