CINEMA

Danna Garcia vrea să joace în filme

Danna Garcia vrea să joace în filme Danna Garcia vrea să joace în filme
30.03.2011

Rating:

 
Exclusiv online
Danna Garcia, interpreta Lolei din telenovela “Suflet rătăcit”, are planuri măreţe pentru viitorul apropiat - îşi doreşte să debuteze în cinematografie, să-şi întemeieze o familie şi să ducă o viaţă liniştită în Mexic.

 Danna Garcia nu e mulţumită cu viaţa de actriţă pentru că cei 26 de ani de carieră au făcut-o să ducă o viaţă nomadă, în ultimul timp făcând naveta între nu mai puţin de 5 ţări.
Dintre toate călătoriile ei prin diferite state, Danna spune convinsă că Mexicul este ţara de care s-a legat emoţional, pentru că aici se simte chiar mai bine decât în Columbia natală.


Protagonista telenovelei "Suflet rătăcit" de la Acasă vrea să-şi împlinească un mare vis, acela de a se lansa în cinematografia mexicană, unde a primit deja câteva oferte atractive: "Acum îmi doresc să lucrez numai la proiecte care îmi plac foarte mult şi să trăiesc în locuri în care mă simt fericită, asa cum mi se întâmplă în Mexic. Îmi doresc să fac cinematografie, să am o viaţă stabilă şi să-mi întemeiez o familie", declară Danna Garcia.Cuvinte cheie: Danna Garcia, Suflet ratacit

Copyright © 2014 ProtvMagazin. Se interzice copierea oricăror informaţii din acest site. Pentru solicitarea acordului contactaţi contact@protvmagazin.ro