STARFLASH

Nicoleta Luciu a născut tripleţi: fiecare are 2 kg!

Nicoleta Luciu a născut tripleţi: fiecare are 2 kg! Nicoleta Luciu a născut tripleţi: fiecare are 2 kg!
01.10.2011

Rating:

  • Currently 4.40
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  din 10 voturi
Exclusiv online
La 31 de ani, Nicoleta Luciu a născut tripleţi si are deja patru copii! Deşi medicii o externaseră, spunându-i că va naşte abia săptămâna viitoare, Nicoleta Luciu i-a născut astăzi, prin operaţie de cezariană, pe cei trei tripleţi. Mama şi copiii se simt bine.

 


Nicoleta Lucia a stat internată mai multe zile la maternitatea Polizu, unde de altfel a şi fost vizitată de prezentatorul Happy Hour, Cătălin Măruţă, care i-a adus fructe şi clătite, însă medicii au lăsat să meargă acasă, fixând cezariană pe săptămâna următoare.


Tripleţii Nicoletei Luciu nu au mai avut răbdare şi astăzi vedeta Acasă Tv a fost adusă la spital de partenerul ei, Zsolt Cergo, si sora ei, Iuliana Luciu, pentru că i s-a rupt apa.
Nicoleta Luciu a făcut de urgenţă operaţie de cezariană în urma căreia au venit pe lume tripleţii - o fetiţă şi doi băieţei - pe care Nicoleta Luciu îi va boteza Kim, Kevin şi Karoly.

Prima care a venit pe lume a fost micuta Kim, care a cantarit 2,250 kg, i-a urmat fratele ei, Karoly, care a avut la nastere 2,200 kg si apoi Kevin, care a cantarit 2.100 kg.


Copii vor mai ramane o perioada in spital pentru a castiga in greutate, iar Nicoleta Luciu care a iesit deja de la Terapie intensiva se simte foarte bine si va fi alaturi de micutii ei.
De la inceputul sarcinii, Nicoleta Luciu a fost atent monitorizata de dr Alina Bolintineanu si dr Deliana Predoiu, iar in urma cu cateva saptamani a ales sa se interneze la spitalul Polizu, unde sarcina a fost urmarita de conf dr Suciu Nicolae si a nascut asistata de dr Daniela Oprescu si de medicul neonatolog Silvia Stoicescu : "Le multumim tututor de la spitalul Polizu pentru atentia si grija de care au dat dovada pentru ca Nicoleta si bebelusii sa fie bine si sanatosi", adauga Zsolt Csergo. Imediat dupa nastere, medicii au recoltat si celulele stem care sunt depozitate la banca Biogenis, parintii Nicoleta Luciu si Zsolt Csergo preocupandu-se in detaliu de viitorul micutilor lor.


Luni, 3 octombrie, de la 17.45 la Happy Hour, vor putea fi urmarite in exclusivitate la PRO TV imagini cu pregatirile Nicoleta Luciu pentru nastere, imagini cu copiii si primele declaratii luate imediat dupa iesirea din sala de operatie.

Cuvinte cheie: Nicoleta Luciu a născut, tripleţi

Copyright © 2014 ProtvMagazin. Se interzice copierea oricăror informaţii din acest site. Pentru solicitarea acordului contactaţi contact@protvmagazin.ro