STARFLASH

Omul care a înviat din morţi la România, te iubesc!

Omul care a înviat din morţi la România, te iubesc! Omul care a înviat din morţi la România, te iubesc!
08.04.2012

Rating:

  • Currently 5.00
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  din 1 vot
Exclusiv online
Duminica, 8 aprilie, în cadrul emisiunii România, te iubesc!, Paula Herlo şi Alex Dima aduc poveştile incredibile ale unor oameni care au reuşit să o ia de la capăt în viaţă.

 


Viaţa lui Raul Giura poate fi oricând subiectul unui film. Bea din fragedă pruncie şi chiar are o fotografie cu el beat, la vârsta de doar trei ani. Servitoarea îi punea ţuică în ceai pentru a dormi mai bine, în clasa I a păşit nu doar cu ghiozdanul pe umăr, ci şi cu sticluţa de vin alături, iar astfel, bautura, care devenise obişnuinţă, l-a făcut să intre în comă, la doar 14 ani. Şansa părea că e de partea lui atunci când s-a apucat de sport şi a ajuns chiar să joace rugby în echipa naţională de juniori. După mai multe accidentări, Raul a renunţat la sport şi s-a apucat temeinic de beţie şi chiar a început să facă afaceri cu alcool. Viaţa lui intră pe o pantă periculoasă, îşi pierde familia, ajunge chiar să-şi dorească să nu mai trăiască şi se sinucide. Medicii constată că nu mai au ce să facă şi este dus la morgă, unde însă, ca prin miracol, îşi revine. Deşi încearcă în repetate rânduri să se lase de viciul care i-a distrus viaţa, Raul nu reuşeşte şi ajunge să consume cantităţi uriaşe de alcool. În 2001, după ce participă la o întâlnire a alcoolicilor anonimi, bărbatul reuşeşte, cu mari dificultăţi, să se lase de băutură. Acum, după 11 ani, Raul se bucură de noua viaţă pe care o duce, în care se ocupă de alcoolicii anonimi şi spune că a fost salvat de credinţa şi de o voinţă de fier.Şi Eduard Novak este un alt exemplu că greutăţile vieţii nu sunt de neînvins. Eduard a făcut patinaj viteză de la 6 ani şi, timp de 10 ani, a fost campion naţional. Are un record în Italia la viteză juniori pe care nimeni, până acum, nu a reuşit să-l doboare. Cariera lui a fost întreruptă brusc în urma unui stupid accident de maşină, când o bucată de parapet i-a retezat piciorul drept. După doi ani în care crede că viitorul lui sportiv este distrus, ca orice învingător, Eduard îşi dă seama că nu e totul pierdut şi se apucă de ciclism cu aceeaşi seriozitate şi dăruire, iar rezultatele n-au întârziat să apară: a câştigat, printre multe altele, medalia de aur la Campionatul Mondial de Paraciclism pe velodrom la Los Angeles şi pe cea de argint la Paralimpiada de la Beijing.

Şi Dragoş este tot un exemplu de revenire spectaculoasă pe drumul cel bun. Condamnat de două ori pentru trafic de droguri, bărbatul a reuşit să-şi găsească echilibrul în închisoare, în timpul anilor executaţi. A înţeles că a greşit, a acceptat să facă terapie, iar acum, în libertate, face voluntariat şi îşi pune sufletul în slujba celor abia ieşiţi din penitenciar.

România, te iubesc! se difuzeaza duminică,18:00, la PRO TV (program tv)


Cuvinte cheie: Romania te iubesc, PRO TV

Copyright © 2014 ProtvMagazin. Se interzice copierea oricăror informaţii din acest site. Pentru solicitarea acordului contactaţi contact@protvmagazin.ro