STARFLASH

La nunta, Nicoleta Luciu si-a aratat silicoanele (foto)

La nunta, Nicoleta Luciu si-a aratat silicoanele (foto) La nunta, Nicoleta Luciu si-a aratat silicoanele (foto)
22.04.2012

Rating:

  • Currently 4.52
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  din 23 voturi
Exclusiv online
Sambata, Nicoleta Luciu a avut parte de o nunta ca-n povesti la Miercurea Ciuc, cu o ceremonie in limba maghiara si romana. Mireasa si-a botezat in acelasi timp tripletii, iar la petrecerea de nunta, a avut parte de 200 de invitati.

 


Nicoleta Luciu (31 de ani) si Zsolt Csergo (37 de ani) au trait unele din cele mai frumoase clipe din viata lor. Pe langa faptul ca si-au boteazat tripletii, cei doi au decis sa-si oficializeze relatia pe care o au de sapte ani de zile. Nasi de cununie au fost Peter Imre si sotia acestuia, Marina Melescanu.


Atat nunta Nicoletei Luciu cu Zsolt Csergo, cat si botezul tripletilor au fost sarbatorite la Miercurea Ciuc. La restaurantul Harghita, au venit 200 de invitati - dar nu si tatal Nicoletei Luciu-, multi dintre ei oameni de vaza din Bucuresti, dar si din Miercurea- Ciuc, care s-au delectat cu cele mai rafinate mancaruri si bauturi. In meniu, s-au regasit specialitati culinare precum sunca de cerb, somon, ficat de gasca si creveti cu avocado.
Inainte de eveniment, Nicoleta Luciu s-a machiat singura, cu negru la ochi si blush roz, iar pentru buze, s-a imprumutat de ruj de la nasa ei. Imbracata intr-o rochie de mireasa gen sirena, extrem de decoltata, Nicoleta Luciu a fost extrem de fericita la slujba religioasa, care s-a tinut jumatate in limba romana si jumatate in limb maghiara.
Mirii au avut verighete marca Cartier, cadou de la nasii Marina si Peter Imre.


Dupa cununie, a avut loc botezul tripletilor. In timpul ceremoniei religioase, au plans toti copiii, in special fetita, Kim. Nuntasii s-au indreptat apoi spre Casa Harghitei din Miercurea Ciuc, unde a avut loc petrecerea.
Nicoleta Luciu si sotul ei Zsolt Csergo au dansat un vals pe piesa "Halo" a lui Beyonce, marcand astfel inceputul nunti lor de vis.
Radu Groza, Roxana Nemes, Roxana Ciuhulescu, Ioana Ginghina, Alexandru Papadopol, Gabi Balint s-au numarat printre invitatii celebri ai Nicoletei Luciu la nunta.Cuvinte cheie: nunta Nicoleta Luciu, botez Nicoleta Luciu, invitati, meniu

Copyright © 2014 ProtvMagazin. Se interzice copierea oricăror informaţii din acest site. Pentru solicitarea acordului contactaţi contact@protvmagazin.ro