STARFLASH

“Pariu cu viaţa” revine din toamnă cu sezonul 3

 “Pariu cu viaţa” revine din toamnă cu sezonul 3 “Pariu cu viaţa” revine din toamnă cu sezonul 3
03.05.2012

Rating:

  • Currently 4.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  din 546 voturi
Exclusiv online
Serialul fenomen a ajuns la final pe 28 mai, însă se reîntoarce din toamnă, cu sezonul 3, numai la PRO TV.

 


Serialul difuzat de PRO TV în fiecare luni de la ora 20.30, a fost un adevărat fenomen la MIP TV, târgul de televiziune de la Cannes, acolo unde a impresionat audienţa prin momentele muzicale de excepţie, coregrafiile, poveştile şi talentul actoricesc al întregii distribuţii.

"Pariu cu viaţa" a fost vândut în Italia: "Ne doream şi ne dorim să intrăm cu acest serial pe cât mai multe pieţe din Europa. Italia a spart gheaţa. Fără falsa modestie, la târg Pariu cu viaţa a fost foarte apreciat. Este cel mai bun format care a apărut pe piaţă în ultimii ani", ne-a spus directorul de conţinut al unei mari companii latino-americane". În plus, sunt negocieri pentru achiziţionarea serialului cu televiziuni din mai multe continente", declară Ruxandra Ion, producător general.

Succesul atins pe plan internaţional de "Pariu cu viaţa" s-a reflectat deja la ultimul concert susţinut de LaLa Band la Sala Palatului când fani din Belgia, Moldova şi Italia au venit în România special să îşi vadă idolii, alături de care sunt aproape în fiecare zi pe pagina oficială a serialului "Pariu cu viaţa", care a depăşit 204.000 de aprecieri.

Cuvinte cheie: “Pariu cu viaţa”, sezonul 3

Copyright © 2014 ProtvMagazin. Se interzice copierea oricăror informaţii din acest site. Pentru solicitarea acordului contactaţi contact@protvmagazin.ro