STARFLASH

Dana Rogoz, o mireasă fericită (poze)

 Dana Rogoz, o mireasă fericită (poze) Dana Rogoz, o mireasă fericită (poze)
16.07.2012

Rating:

  • Currently 4.62
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  din 8 voturi
Exclusiv online
Dana Rogoz s-a măritat în acest weekend într-un cadrul de vis. Iată mai multe poze de la nunta vedetei cu regizorul Radu Dragomir.

 


Dana Rogoz şi Radu Dragomir s-au cununat religios la Palatul Mogoşoaia, iar nunta lor a fost exact aşa cum şi-au dorit. "Sunt foarte fericită!, a exclamat emoţionată mireasa chiar la începutul serii. Totul este exact asa cum am visat, exact aşa cum mi-am imaginat că o să fie la nunta mea! Sunt foarte fericită!".
Dana şi Radu şi-au pus tot sufletul în organizarea acestei petreceri, iar fiecare amănunt la care s-au gândit i-a făcut pe invitaţi să se simtă personaje într-un cadru mirific, de poveste. Cortul alb amenajat pe o pajişte imensă a fost însufleţit de colivii şi becuri colorate, felinare şi ghirlande, precum şi rânduri intregi de ghivece cu flori de câmp pe care invitatii le-au primit în dar din partea mirilor, ca amintire. Multe dintre decoraţiuni au fost confecţionate de Dana însăşi care a ţinut ca totul să fie cât mai personalizat posibil. Culorile serii au fost verde deschis, lila lavanda şi ivoire. Bufetul de dulciuri a impresionat prin brioşe şi biscuiţi. Totul în jur a lăsat impresia de vis, de reverie şi delicateţe, iar melodiile care au rasunat pe pajiştea de la Palatul Mogoşoaia au fost alese după placul invitaţilor.


Rochiţa purtată de Dana în ziua nunţii sale a fost o creaţie Parlor by Veronica Zaharia, buchetul a fost la fel de simplu şi frumos, iar în păr Dana a purtat, aşa cum a promis, o mica bijuterie vintage.
Adela Popescu şi Laura Cosoi, împreună cu alte trei prietene foarte bune ale Danei, au fost cele cinci domnişoare de onoare care i-au fost alături Danei în această zi minunată şi care au îmbrăcat la rândul lor rochii diafane, în culoarea lavandei. Pe cap, au avut împletite coroniţe din floare de muşetel.
"Visul unei nopţi de vară" s-a împlinit pentru Dana şi Radu care şi-au făcut apariţia la cortul alb la "bordul" unei biciclete roşii, cu două locuri, la care au pedalat atât mirele, cât şi mireasa. Prezenţa lor a fost primită cu strigăte de bucurie şi aplauze.
Mirii au deschis seara îmbrăţişaţi şi fericiţi, pe acordurile unei melodii cu însemnatate pentru ei. Un alt moment impresionant al serii a fost dansul Abramburicăi Dana Rogoz cu cel al Magicianului Marian Râlea. "Eu pot, eu sunt Magician!", melodia pe care generaţii de copii au fredonat-o a adus cu ea o parte din nostalgia, bucuria şi inocenţa acelor vremuri.


De la această frumoasa petrecere nu au lipsit Andreea Esca şi Alexandre Eram, Cabral şi Andreea Ibacka, Adela Popescu şi Radu Vâlcan, Laura Cosoi, Amalia Enache, Iulia Vântur, Răzvan Fodor, Pavel Bartoş, Adelina Chivu, Alina Chivulescu, Aylin Cadâr, prietenii cei mai apropiati şi familiile celor doi miri. Acestia au cântat, au dansat şi s-au bucurat împreună până dimineaţă la nunta Danei Rogoz.

Galerie foto

  • Dana Rogoz a facut nunta
  • Dana Rogoz a facut nunta
  • Dana Rogoz a facut nunta
vezi galerie foto

Cuvinte cheie: Dana Rogoz, mireasă, nunta, s-a maritat

Copyright © 2014 ProtvMagazin. Se interzice copierea oricăror informaţii din acest site. Pentru solicitarea acordului contactaţi contact@protvmagazin.ro